Zatvori

Prijava

Ako imate korisnički nalog, prijavite se.

Nemate korisnički nalog? Registrujte se sada!

Zatvori

Registracija

Ako ste novi korisnik, napravite svoj korisnički nalog.

Nemate korisnički nalog? Prijavite se

Najčešća pitanja

1. Kakvu vrstu kuhinjske opreme nudi D & J Horeca Centar? 

U D & J Horeca Centru nudimo raznolik asortiman kuhinjske opreme koja zadovoljava potrebe kako profesionalnih kuvara, tako i kuvara kod kuće. Naš katalog proizvoda obuhvata profesionalne kuvarski noževe, najsavremenije kuhinjske aparate i različite osnovne alate za dobro opremljenu kuhinju.

2. Kako mogu izvršiti narudžbinu kod D & J Horeca Centra?

Naručivanje kod nas je jednostavno i praktično. Možete istražiti naš katalog putem interneta, izabrati potrebne predmete i nastaviti na kasu. Tokom procesa naplate, pružićete tačne informacije, a plaćanje se može izvršiti prema naznačenim uslovima. Ako imate bilo kakva posebna pitanja ili vam je potrebna pomoć, naš tim za korisničku podršku je spreman da vam pomogne.

3. Šta izdvaja kuhinjsku opremu D & J Horeca Centra? 

D & J Horeca Centar se ponosi posvećenošću kvalitetu. Naša kuhinjska oprema prolazi kroz rigorozna testiranja kako bi se osiguralo da zadovoljava najviše standarde funkcionalnosti i izdržljivosti. Vjerujemo da srce svakog nezaboravnog obroka leži u kvalitetu alata korišćenih za njegovu pripremu, a ta filozofija odražava se u proizvodima koje nudimo.

4. Da li mogu otkazati svoju narudžbinu i kakva je politika povraćaja novca? 

Da, možete otkazati svoju narudžbinu prateći smjernice o otkazivanju pružene tokom kupovine. Naša politika povraćaja novca podložna je određenim uslovima i odredbama, a pridržavanje smjernica o otkazivanju naznačenih tokom rezervacije je ključno. Trudimo se da proces bude transparentan i prijateljski nastrojen prema korisnicima.

5. Kako D & J Horeca Centar tretira privatnost kupaca i bezbjednost podataka?

U D & J Horeca Centru, privatnost kupaca i bezbjednost podataka su najvažniji. Prikupljamo i koristimo informacije o kupcima isključivo za komunikaciju koja se odnosi na kupovinu kuhinjske opreme. Naša Politika privatnosti detaljno opisuje vrste informacija koje prikupljamo, kako se koriste i koje mjere preduzimamo radi njihove bezbjednosti. Ne prodajemo niti dijelimo informacije o kupcima sa trećim stranama bez njihove saglasnosti. Za više detalja, molimo vas da pogledate našu Politiku privatnosti na našem veb sajtu.