Zatvori

Prijava

Ako imate korisnički nalog, prijavite se.

Nemate korisnički nalog? Registrujte se sada!

Zatvori

Registracija

Ako ste novi korisnik, napravite svoj korisnički nalog.

Nemate korisnički nalog? Prijavite se

O nama

D & J Horeca Centar tu za sve Vaše kuhinjske potrebe! Nudimo Vam najkvalitetniju industrijsku opremu za kuhinje! Kreirajte savršenu kuhinju sa našim proizvodima za ličnu upotrebu ili za Vaš restoran, hotel, poslastičaru ili pekaru. 

Pored kvaliteta naše profesionalna kuhinjska opreme, takođe nudimo i ogroman izbor proizvoda! Što omogućava našim kupcima da odaberu idealno rješenje za sve svoje kuhinjske potrebe! Posjetite nas ili kontaktirajte i krenite u kreiranje svog kuhinjskog raja!

D & J Horeca Centar, nije samo u poslu snabdijevanja kuhinjskom opremom; strastveni smo u podizanju kulinarskog iskustva kako za restorane, tako i za kuvare i kuvarice kod kuće. Naša avantura počela je jednostavnim, ali dubokim uvjerenjem da je srce svakog nezaboravnog obroka u kvalitetu alata koji se koristi za njegovu pripremu. Sa ovom idejom kao osnovom poslovanja, sastavili smo raznolik asortiman kuhinjske opreme koja kombinuje funkcionalnost, izdržljivost i inovativnost.

Ono što izdvaja D & J Horeca Centar je naša nepokolebljiva posvećenost kvalitetu. Razumijemo da u kuhinji svaki detalj ima značaj, i zato nabavljamo i pružamo samo najfiniju opremu. Od profesionalnih noževa do najsavremenijih kuhinjskih aparata, svaki proizvod u našem katalogu prolazi kroz rigorozno testiranje kako bismo osigurali da zadovoljava najviše standarde. Naš jedinstveni prodajni argument nije samo u proizvodima koje nudimo, već i u povjerenju koje gradimo sa našim kupcima. Bez obzira da li ste iskusni kuvar u potrazi za vrhunskom opremom za vaš restoran ili želite kod kuće imati opremu koja oslikava vašu ljubav i preciznost kada je u pitanju kuvanje, D & J Horeca Centar je tu da vam bude pouzdan partner u stvaranju izuzetnih kulinarskih doživljaja.

Ponuda vrhunskog kvaliteta

Pošaljite zahtjev za ponudu

Kontaktirajte nas