Zatvori

Prijava

Ako imate korisnički nalog, prijavite se.

Nemate korisnički nalog? Registrujte se sada!

Zatvori

Registracija

Ako ste novi korisnik, napravite svoj korisnički nalog.

Nemate korisnički nalog? Prijavite se

Uslovi kupovine

Uslovi korišćenja - D & J Horeca Centar Crna Gora

Dobrodošli u D & J Horeca Centar, vaš ulaz u nezaboravno iskustvo sa kuhinjskom opremom i aparatima u Crnoj Gori. Korišćenjem naših usluga, slažete se sa sledećim uslovima: Korisničke obaveze: Poštovanje kvaliteta proizvoda i lokalnih propisa. Osiguranje lične bezbednosti tokom upotrebe opreme. Rezervacije i plaćanja: Tačni podaci će vam biti dati prilikom rezervacija. Plaćanja se odvijaju u skladu sa naznačenim uslovima. Otkazivanje i povraćaj novca: Poštovanje politike otkazivanja koja vam se naznači prilikom kupovine. Povraćaj sredstava podložan uslovima i odredbama.

Kodeks ponašanja
Poštovanje drugih kupaca i preporuka D & J Horeca Centra tokom korišćenja opreme. 

Odgovornost
D & J Horeca Centar nije odgovoran za nepredviđene događaje u kuhinji. Kupci su u potpunosti odgovorni za održavanje i korišćenje opreme. Politika privatnosti: Zaštita podataka korisnika je naš prioritet. Informacije korisnika koriste se isključivo u svrhu komunikacije vezane za kuhinjsku opremu. 

Izmene uslova
D & J Horeca Centar zadržava pravo da ažurira uslove. Kupci će biti obaviješteni o svim eventualnim promjenama. Pristupanjem i korišćenjem usluga D & J Horeca Centra, slažete se sa navedenim uslovima. Uživajte u vašim kulinarskim avanturama sa D & J Horeca Centrom!